Splošni pogoji poslovanja

Spletno trgovino PROMOVERTUM.si upravlja podjetje CHARLIE, Klaudija Vučko s.p.. Vsa vprašanja nam lahko pošljete na našo elektronsko pošto promovertum@gmail.com, ali pokličete na telefonsko številko 064 176 176.

 

Podatki o podjetju (poslovalnica):

CHARLIE, Klaudija Vučko s.p.
Tržaška cesta 116
1000 Ljubljana

Davčna številka: 92447180
Matična številka: 9278087000

TRR: SI56 3400 0102 2480 565

Način naročanja:

- po telefonu 064 176 176
- preko e-pošte promovertum@gmail.com
- preko spletne trgovine www.promovertum.si

Načini plačila:

Izdelke kupljene v spletni trgovini www.promovertum.si lahko plačate preko plačilnega sistema PAYPAL ali po predračunu z UPN nakazilom na naš TRR ali s plačilom po povzetju. Dostavo izvajamo v sodelovanju s podjetjem Pošta Slovenije.

Kdaj lahko pričakujem dostavo mojega naročila?

Predvideni rok dobave za vsa naročila, ki so na zalogi za kraje po Sloveniji je do 5 delovnih dni od trenutka oddaje naročila. V kolikor naročenega izdelka ni na zalogi je dobavni rok 5-15 dni. Če je za odpremo potreben daljši čas, je to označeno na spletni strani pri posameznem izdelku. V primeru, da ste naročili blago, ki ga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo odpremiti v obljubljenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo preko kontaktnih podatkov, ki ste jih posredovali ob oddaji naročila.

Ko bomo vaše naročilo predali v dostavo dostavni službi, vas bomo o tem obvestili preko vašega elektronskega naslova ali telefonske številke, ki ste jo navedli ob oddaji naročila.

Preden pošiljko oddamo dostavni službi, lahko spremenite naslov za dostavo, ki ste ga navedli ob oddaji naročila, tako, da nam novi naslov za dostavo sporočite na elektronski naslov promovertum@gmail.com ali na telefonsko številko 064 176 176. Po predaji naročila dostavni službi spremembe niso več mogoče. Z nakupom in izbiro dostave z dostavno službo se kupec strinja, da se zaradi lažje komunikacije med njim in dostavno službo na dostavni obrazec zapiše telefonska številka, ki ste jo navedli pri oddaji naročila. Dostavna služba vas bo poklicala na to telefonsko številko, v kolikor ne boste dosegljivi na naslovu navedenem za dostavo.

Ali je možen osebni prevzem izdelkov?

Osebni prevzem oz predaja izdelkov je mogoča po predhodnem dogovoru na naslovu podjetja na Tržaški cesti 116.

Naročanje preko spletne trgovine PROMOVERTUM:


Izberite izdelek, določite model, barvo in velikost izdelka ali ostale značilnosti

Vpišite količino izdelkov in vnos potrdite s pritiskom na gumb V košarico.

Izbrane izdelke lahko kadarkoli pregledate v zavihku Košarica.

Ko želite nakup zaključiti, kliknete gumb Preglej naročilo in nato gumb Zaključi nakup.

Naročilo lahko sprovedete tako, da se prijavite (registrirate), pri čemer se bodo vsi vaši podatki shranili in jih boste lahko uporabili pri svojem naslednjem naročilu. Če ne želite, da se vaši podatki shranijo, pa lahko naročilo opravite tudi kot gost. V tem primeru boste morali ob naslednjem naročilu vse podatke vnašati znova.
Program bo od vas zahteval vse potrebne podatke za pošiljanje naročila, e-naslov in telefon, ki ju bomo uporabili v primeru, da bomo glede vašega naročila potrebovali dodatne informacije.

Hranjenje podatkov: podatki o vašem naročilu bodo v shranjeni v sistem e-trgovine PROMOVERTUM. Pogodba (račun) bo priložena naročenim izdelkom v pisni obliki. Vaše podatke bomo uporabili zgolj za obveščanje o statusu naročila in za pošiljanje.

Pogodba med ponudnikom in kupcem

Pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o potrditvi prejema naročila), razen v primerih ko ponudnik z razlogom zavrne naročilo v največ 48. urah, med delovnim časom - vsak delovnik  med 8.00 in 16.00. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca. Ponudnik ima možnost odstopa od pogodbe s stranko le, če se ugotovi očitna napaka (46. člen OZ). Kot očitno napako se opredeli bistvene lastnosti predmeta in vse zmote, ki se po običajih v prometu ali po namenu strank štejejo za odločilne ter jih ponudnik v primeru vednosti ne bi potrdil oziroma sklenil pogodbe. To vključuje tudi očitne napake v ceni.

Sklenjena pogodba med kupcem in prodajalcem se v elektronski obliki nahaja na poslovni enoti podjetja CHARLIE, Klaudija Vučko s.p., Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana. Kupec lahko pridobi kopijo pogodbe z zahtevo po elektronski pošti na naslov promovertum@gmail.com ali po telefonu 064 176 176.

Garancija: vsi izdelki iz spletne trgovine PROMOVERTUM so kakovostni in tudi kakovostno potiskani. Če naletite na izdelek z napako, ga lahko vrnete. Izdelek bomo popravili ali zamenjali.

Reklamacije: Reklamacije sprejemamo izključno ob predložitvi reklamiranega blaga v celoti in računa.

Cene: Redne cene v spletni trgovini veljajo v trenutku oddaje naročila.
Če se cena na dan naročila spremeni, omogočimo kupcu nakup po ceni, ki je zanj ugodnejša.


Akcijske cene: Akcijske cene veljajo za izbrane izdelke, ki so trenutno aktualni in vam jih želimo ponuditi po posebej ugodni ceni. Akcijske cene izbiramo po lastni presoji in zanje veljajo enaki pogoji kot za vse ostale izdelke. Akcijske cene so časovno omejene.

Pravica do odstopa od pogodbe: Skladno s 43.č. členom, 5. točka, 2. odstavek Zakona o varstvu potrošnikov, stranka nima pravice odstopa od pogodbe pri izdelkih, ki so narejeni po natančnih navodilih posameznega kupca in so prilagojeni njegovim potrebam. Zaradi specifičnosti in svoje narave takšni artikli niso primerni za vračilo. Vsi izdelki na spletni strani www.promovertum.si so narejeni po navodilih naročnika in so tiskani sproti.

Zaloga: Ponudba v spletni trgovini je informativna, zaloga ni konstantna. Izdelke tiskamo sproti.

Opozorilo: Slike ob izdelkih so lahko simbolične.

Pridržujemo si pravico do spremembe ponudbe in cen brez napovedi.

Varovanje osebnih podatkov

Za varovanje vaših osebnih podatkov skrbimo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1). Podrobneje si lahko o načinu zbiranja, hranjenja, obdelovanja in varovanja osebnih podatkov preberete na strani Pravilnik o zasebnosti.

ODVEZA ODGOVORNOSTI

Upravljalec spletne trgovine PROMOVERTUM, podjetje CHARLIE, Klaudija Vučko s.p., se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost objavljenih podatkov na spletni trgovini www.promovertum.si. Kjub temu, pa se lahko lastnosti artiklov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da upravljalec ne uspe popraviti podatkov na spletni strani. V takem primeru, bo upravljalec kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od naročila ali zamenjavo naročenega blaga. V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, nam to vedno lahko sporoči na elektronski naslov promovertum@gmail.com ali po telefonu 064 176 176.

Upravljalec ne odgovarja za vsebino mnenj o artiklih, ki jih pišejo obiskovalci in se odvezuje kakršnekoli odgovornosti, ki izvira iz informacij v mnenjih. Upravljalec se trudi zagotoviti natančne fotografije, a je vse fotografije potrebno jemati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelka. Upravljalec si pridružuje pravico, da pogoje poslovanja spremeni kadarkoli in na kakršenkoli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila. Upravljalec ni odgovoren za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih oziroma nepopolnih informacij ter nezmožnosti dostopa in uporabe informacij na teh spletnih straneh.

POMOČ IN DODATNA VPRAŠANJA

Za vsa vprašanja smo vam na voljo preko elektronske pošte promovertum@gmail.com ali na telefonski številki 064 176 176.

Možnost izvensodnega reševanja potrošniških sporov

Skladno z zakonskimi normativi ne priznavamo nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov. CHARLIE, Klaudija Vučko s.p., ki kot ponudnik blaga in storitev omogoča spletno trgovino na območju Slovenije, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom na povezavi TUKAJ.